کنزایت

کانی ها

نام لاتین: Kunzite
فرمول شیمیایی: LiAlsi2o6
سیستم تبلور: مونو کلینیک - Monoclinic
سختی: 6.5-7.5
وزن مخصوص: 3-3.2گرم/سانتی مترمکعب - 3-3.2 gr/cm
رنگ: بنفش یاسی
رنگ لاتین : Lilac
کاربرد: زینتی
کاربرد لاتین: Ornomental
یابنده: انستیتوبین المللی گوهرشناسی آسیا

3305بازدید

کنزایت

کانی ها

سنگ ها و کانی ها

کانی شناسی یکی از شاخه های علم زمین شناسی است که به بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی کانی ها می پردازد.در دنیا تا کنون چیزی حدود 4000 گونه کانی، شناسایی شده است، که از این تعداد 150 کانی به طور معمول در طبیعت دیده می شوند . و بقییه آنها کمیاب و یا بسیار کمیاب می باشند. به گفته مهندس چیذری در بخش کانی شناسی موزه طبیعت و حیات وحش ایران-دارآباد نزدیک به صد گونه از انواع کانی ها که در دو گروه سلیکاته و غیر سلیکاته قرار دارند با رنگ ها، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مختلف دیده می شوند.از مهمترین این کانی ها میتوان انواع کوارتز،کلسیت، فلوئورین، میکا، لاپیس لازولی، پیریت، مالاکیت،آ زبست، فیروزه، تورمالین، رآلگار و.... را نام برد.در این بخش از موزه شما میتوانید علاوه بر آشنایی با کانی ها با کاربرد آنها نیز آشنا شوید

موزه طبیعت و حیات وحش ایران در بخش های متعدد نمایشگر نمونه های زیستی متنوع ایران است و در سالن های آن پنج راسته پستانداران شامل خرگوشها، جوندگان، گوشتخواران، فردسمان، زوج سمان در 13خانواده در برگیرنده خرگوش، سنجاب، موش، سگ سانان، خرسها، راسو، کفتار، گربه سانان، اسب و الاغ، گوزن، گاوسانان، خوکها و فک ها بیش از 26 گونه از موجودات را به نمایش گذاشته است .
همچنین افزون بر 165 گونه پرنده از مجموع حدود 517 گونه پرنده شناسایی شده در ایران در سالن های موزه به نمایش در آمده است. از نمونه های قابل توجه و کمیابی که به مجموعه جانوری موزه اضافه شده پوست ببر منقرض شده ایران است.