اردوی تفریحی و علمی - آموزشی ویژه دانش آموزان به مناسب عید غدیر در موزه دارآباد برگزار شد
موزه دارآباد با همکاری خیریه سروش زندگی امام حسن مجتبی (ع) به مناسب عید غدیر اقدام به برگزاری تور یکروزه با هدف ارتقای سطح علمی و نشاط آفرینی در دانش آموزان تحت پوشش این خیریه نمود.
به گزارش روابط عمومی موزه، مجید نواییان مدیر موزه طبیعت و حیات وحش ایران- دارآباد از بازدید دانش آموزان تحت پوشش خیریه سروش زندگی امام حسن مجتبی(ع) از مجموعه خبر داد.
نواییان گفت: این دانش آموزان که به همراه مادرانشان در این اردو شرکت کرده بودند ابتدا از کلیه سالنهای موزه بازدید کردند و با توضیحات کارشناسان با حیات وحش زنده و تاکسیدرمی موجود آشنا شدند، سپس به مجموعه سرزمین لاک پشتها واقع در محوطه موزه رفتند و تعدادی از پرندگان و پستانداران را از نزدیک لمس کردند.
دانش آموزان در انتهای بازدید در مراسم جشن تولدی که از سوی خیریه ترتیب داده شده بود حضور یافتند و لحظات شادی را کنار هم سپری کردند.